Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Een woonhut en een paar campingpods voor een familiebedrijf in Saint-Eulien, Frankrijk

Dit gezin van vijf koos ervoor om hun huis te verkopen en een stuk grond te kopen voor hun volgende avontuur, geïnspireerd door hun liefde voor het verkennen van deze mooie regio en nieuwe mogelijkheden om van thuis uit te werken. "Les Chalets du Parc" werd in april 2023 geopend na een voorbereidingsperiode van vier maanden, waarin het houten huis AGATA en een aantal BRETA camping pods werden gemonteerd en ingericht. Scroll naar beneden om meer foto's te zien van de ontwerpkeuzes die volgens eigenaar Laura perfect bij de omgeving passen.

Elk model beschikt over parkeerplaatsen voor de gasten, en er is ook een gemeenschappelijke tuin om volop te genieten van de sfeer van het platteland.

De ontdekking van Pineca.nl

Het doel van Laura was om een gezellig gastenverblijf te creëren, waarvoor ze op zoek ging naar accommodaties die zouden opvallen tussen de andere beschikbare opties. Hout was daarbij de meest voor de hand liggende materiaalkeuze, en door specifiek naar dit type gebouw te zoeken, ontdekte de familie de website Pineca.nl. De BRETA camping pods maakten een grote indruk op de eigenaars - hun prachtige gebogen lijnen en charme trokken hen meteen aan. Dit is zeker geen standaard constructie als je kijkt naar de andere opties die online te vinden zijn!

Laura ontdekte nog twee andere aspecten waardoor ze zeker waren van hun keuze:

“De goede communicatie met de verschillende teams, te beginnen met de verkoopassistente Annelise die ons uitstekend advies gaf en zeer professioneel was. En redelijke deadlines die zonder problemen werden nagekomen.” – Laura

 

Hoe de tweede woning tot stand kwam

Hoewel de BRETA camping pods qua stijl de perfecte keuze waren, wilden de eigenaars ook gezinnen aantrekken die op zoek waren naar een andere omgeving en de serene sfeer van het dorp Saint-Eulien wilden ervaren. De AGATA houten woning was daarom een praktische oplossing die bij de stijl van "Les Chalets du Parc" paste. Laura vertelde ons dat Pineca.nl de website was die het beste bij hun behoeften aansloot. Uiteindelijk kreeg de familie een offerte op maat aangeboden - een geweldig aanbod dat ze zo snel mogelijk accepteerden.

De montage van de vakantiehuizen

Het hele gezin was betrokken bij de montage, want Laura liet haar familieleden helpen bij het lezen van de instructies en bij andere taken. Hoewel de technische vaardigheden en eerdere ervaring van sommigen van hen hier goed van pas kwamen, moesten ze toch een aantal keren naar ons team bellen om bepaalde aspecten van de montage te verduidelijken. Laura kreeg onmiddellijk antwoord, waarvoor ze erg dankbaar is.

“Nu we een aantal maanden verder zijn, zijn we erg blij met de interesse die het buitengewone ontwerp van de modellen opwekt.” – Laura


Tijd om de vakantiehuisjes klaar te maken!

Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat de eigenaars in de isolatiesector werken. Daarom besloten ze een experiment uit te voeren door slechts één BRETA van de twee te isoleren. De resultaten zijn waarschijnlijk niet verrassend - de geïsoleerde versie biedt duidelijk meer comfort bij verschillende weersomstandigheden.

Het AGATA-model werd opgefleurd door een houten hek toe te voegen aan het terras, waarop de familie een bloemen- en kruidenmuur creëerde. Er werd ook een hek geplaatst op de tussenverdieping om een veilige ruimte te creëren waar kleine kinderen kunnen spelen.

Natuurlijk werden de drie gebouwen ook allemaal voorzien van water en elektriciteit en werden ze volledig ingericht in een rustieke stijl die mooi past bij het langzaam gegroeide naaldhout van de gebouwen.

Wat heeft de toekomst voor "Les Chalets du Parc" in petto?

De onmiddellijke toekomst is vrij duidelijk, want de eigenaars zijn van plan om binnenkort een extra gebouw toe te voegen - ze hebben gemerkt dat er steeds meer vraag is naar een spa. Een ander idee is om overdekte ruimtes te creëren voor ontspannende buitenactiviteiten die niet afhankelijk zijn van het weer. Hopelijk zal het bedrijf met deze aanpassingen nog meer tevreden klanten aantrekken!

Als u ideeën hebt opgedaan voor uw eigen bedrijfje, neem dan gerust even contact met ons op om te bespreken wat de beste gebouwen voor u zijn. Bel ons op +31208905588!

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (waarvoor het gebruikt zal worden, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

*
*