Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Blog

 • Een geïsoleerd tuinhuis als buitengewone bamboe-spa in Anduze, Frankrijk

  Een uniek concept dat ook nog eens heel logisch is – zo zouden we het idee van Aurélie omschrijven om een spa te creëren midden in een adembenemende groene omgeving. Graag laten we u kennismaken met het wellnesscentrum "L'Essence Bambou", gecreëerd met behulp van ons geïsoleerde tuinhuis van 12 m²: POOLHOUSE. Dit compacte en heldere gebouw was perfect om het idee van Aurélie uit te voeren, en ze geniet nu van de geweldige klantenbeoordelingen die ze elke keer weer ontvangt. Terwijl u geniet van de volgende prachtige foto's, krijgt u misschien ideeën over hoe onze modellen in verschillende omgevingen kunnen worden gebruikt – en dus niet alleen in uw tuin! Op zoek naar het juiste model Toen Aurélie meer uitleg… (Meer)
 • Een gezellige vakantieoase voor het hele gezin in Lutherstadt Wittenberg, Duitsland

  Je kunt echt voelen wanneer mensen ergens hun hart in leggen – dit speciale project waarbij ons houten huis AGATA betrokken was, is daarop geen uitzondering. Onze klant Janine en haar gezin met 3 kinderen, inclusief hond Rosie en kat Tiger, waren op zoek naar een gezellig zomerhuis met een ruime keuken – groot genoeg om regelmatig te genieten van gezellige avonden samen. Ons houten huis AGATA, met een functionele zolder, bleek precies het model te zijn dat ze zochten. Na online verschillende opties van leveranciers te hebben geëvalueerd, besloot de familie te kiezen voor Pineca om het zomerhuisproject van hun dromen uit te voeren. "Pineca was onze eerste keuze omdat het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bood en het ontwerp van de beschikbare huizen ons e… (Meer)
 • Rauls tweede huis vol leven in Valencia, Spanje

  Raul vertelt dat hij besefte dat thuiswerken niet meer weg te denken zou zijn, dus besloot hij een plek te creëren waar hij samen met zijn vrouw Elena en hun twee dochters – Lucia en Ana – zowel kon werken als van het leven kon genieten. In werkelijkheid bleef het idee al jaren in het hoofd van de eigenaar hangen, maar de hobbyruimtes werden pas later ingericht, toen het gebouw klaar leek voor het hele gezin. Laten we dus eens kijken wat voor moois hij daar in de provincie Valencia heeft gebouwd onder de naam "El Cobertizo". De lange zoektocht Raul wist dat hij een fundering moest leggen, dus dat was de eerste stap. Toen het beton er eenmaal lag, heeft hij maandenlang online gezocht naar het juiste model om er te bouwen. Zijn visie omvatte veel licht, een ge… (Meer)
 • Een weekendhuis in het dal bij Löwenstein, Baden-Württemberg

  Daniela en Jochen namen 7 jaar geleden van hun grootmoeder een stuk land in de bergen over van 1500 vierkante meter met een prachtig uitzicht op de omringende wijngaarden. Vanaf dat moment spendeerden ze daar de weekenden in hun caravan. In 2020 heeft het gezin er een zelfvoorzienend weekendhuis gebouwd voor een meer comfortabele vrijetijdsbesteding, en verblijven er nu de weekenden met hun dochter Suree in een prachtige houten huis met twee woonlagen. Hoe het allemaal begon Eind 2019 besloot de familie dat het tijd werd om het comfort te verbeteren en inplaats van hun caravan een weekendhuis te bouwen voor de familie om comfortabeler van hun mooie plekje te kunnen genieten. Dus begon de zoektocht naar een houten droomhuis in Zwitserse chaletstijl. Een van de belangrijkste criteria… (Meer)
 • Een familie gerund glampingpark op Cyprus – met bergzicht

  Christoforos had een duidelijke visie – een glampingpark met het beste wat de natuur te bieden had inclusief de huisjes. Gelukkig kon hij zijn bedrijf volgens plan starten in 2017, en nu loopt het Cyprus Glamping Park als een trein. Glampers kunnen kiezen tussen blokhutten met terras, werkruimte, en eten in de keuken of buiten in de zon (of beide!). Er gaat niets boven het genieten in de natuur met olijfbomen op een perfecte locatie met het strand op minder dan 1 kilometer afstand. Er zijn geen betonnen muren of liften die je buitensluiten van de schoonheid van de natuur – dit is een milieuvriendelijke vakantiebestemming die geen concessies doet aan comfort. De blokhutten waren ideaal om hoogwaardige accommodatie te bieden en tegelijkertijd de authentieke natuur te behouden… (Meer)
 • Anthony & Rebecca – hun luxe blokhut met bad, Chwilog Wales

  Onze klanten Anthony en Rebecca besloten een luxe accommodatieproject te ontwikkelen om gasten te kunnen ontvangen op het pittoreske platteland in Lôn Goed. Zodra ze wisten dat er behoefte bestond aan zoiets, kocht het stel een stuk land vlak bij het centrum van Chwilog en begon te zoeken naar een ideale houten huis oplossing. Hun superbe accommodatie gaat nu aan het tweede seizoen beginnen en de eigenaren kunnen niet gelukkiger zijn met hun keuze – ons geïsoleerde houten huis HYMER. Gebaseerd op de 9.4 bezoekers tevredenheids score op Booking.com (ten tijde van dit schrijven), wordt Anthony en Rebecca’s Luxe Blokhut hoog gewaardeerd onder de bezoekers. “We kochten een stuk land op het Llyn schiereiland in Noord Wales met het doel om er een aantal vakantieh… (Meer)
 • Enrico’s eco-vriendelijke Glamping – La Luna Suite Zanzibar

  Als u eens achter de schermen wilt kijken hoe een totaal op maat gemaakt project, in nauwe samenwerking met de klant en ons architectenteam, er uit ziet is dit een van de mooiste voorbeelden dat we kunnen laten zien. Het dromerig luxe La Luna Beach Resort, gelegen in Jambiani in Zanzibar bestaat uit 19 op maat gemaakte bungalows, 4 personeelsverblijven, een kantoor en een winkel – allemaal bestaande uit onze geprefabriceerde houten huizen, vervaardigd van natuurlijk, hoog kwalitatief coniferenhout. Dit boetiek resort, met het milieuvriendelijke bouwconcept, biedt bezoekers een uniek relaxt complex met een buitenzwembad, een privéstrand en een fantastisch zicht op de zee. La Luna Beach Resort is het derde project van onze Myjambiani.com groep en is opgezet volgens de laatst… (Meer)
 • Dirk wil gezellig wonen in de natuur in Göttingen, Duitsland

  Onze klant Dirk droomde ervan om kleinschalig, maar stijlvol te wonen in een weelderig groene omgeving in de natuur. Helaas moest, vanwege verschillende technische zaken in de strenge Duitse bouwwetgeving en regelgeving, zijn oorspronkelijke plan wat aangepast worden. Echter werd het uiteindelijk zelfs beter met een prachtig klassiek houten huis, ontworpen volgens de wensen van de klant, in samenwerking met ons architectenteam. Dirk’s charmante woning is gelegen in Nedersaxen, Göttingen in het vredige plaatsje Adelebsen. We zijn altijd blij als we de uiteindelijke gereedgekomen woning van onze klanten zien – vaak worden we verrast door de creatieve oplossingen en praktische beslissingen. En dit geval was geen uitzondering – het is ongelooflijk te zien hoe dit hui… (Meer)