Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Over ons

Pineca.nl is een betrouwbare online leverancier van geprefabriceerde houten huizen, hutten, tuinkantoren en garages. Wij zijn de Nederlandse tak van het merk Pineca, dat actief is op 6 andere Europese markten: het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Portugal. Sinds onze oprichting in 2011 hebben we over het hele continent al tienduizenden geprefabriceerde gebouwen geleverd.

Pineca.nl levert geprefabriceerde houten bouwpakketten van topkwaliteit voor klanten die graag een gezellig houten tuinhuis, een blokhut, een tuinkantoor, of een degelijke gezinswoning willen bouwen, of die hun auto's willen beschermen in een houten garage of carport. Onze eenvoudig te monteren producten kunnen uw persoonlijke doe-het-zelfproject worden!

Ons assortiment varieert van de kleinste houten tuinberging tot woningen met twee verdiepingen en vijf slaapkamers. We bieden ook verschillende accessoires voor de woning en montagediensten aan.

Zoals uit onze klantenenquêtes blijkt, worden geprefabriceerde houten huizen vaak gekozen vanwege hun milieuvriendelijkheid, hun houten uiterlijk en hun eenvoudige montage. Eén van onze belangrijkste troeven is dat we voor elke productcategorie in ons assortiment projecten op maat kunnen aanbieden.

Wij zijn trots op onze aandacht voor de specifieke behoeften van elke klant, onze deskundige adviezen die wij op een vriendelijke manier geven, en onze teamgeest die wij delen bij elke stap van het proces. De aankoop van een houten huis of blokhut online kan behoorlijk ingewikkeld zijn vanwege de grote hoeveelheid informatie, alle opties en de technische eigenschappen waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ons doel om het proces voor de klant zo eenvoudig en moeiteloos mogelijk te maken. Daarom willen wij uw persoonlijke gids zijn gedurende het hele project van uw houten huis – van het ontwerp tot de montage.

Denkt u erover na om in een houten huis te gaan wonen? Heeft u een tweede woning, een gastenverblijf of een kantoor in uw tuin nodig? Bezoek onze website, bel ons of stuur ons een vrijblijvende aanvraag. Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw droomhuis.

Bel ons op +31208905588 of stuur ons een bericht op [email protected] !