Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Retourneren

Wanneer kan ik mijn bestelling annuleren en retourneren?

• Vóór levering van het product
Indien u zich op enig moment na het bestellen van onze standaard producten bedenkt, kunt u het contract met ons beëindigen en krijgt u uw aanbetaling terug.
• Na levering van het product
U kunt ook de standaard producten retourneren die al aan u zijn geleverd. U krijgt dan binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten het volledige bedrag terug.

Redenen voor terugbetaling

In de volgende gevallen is terugbetaling en retournering mogelijk:
1. Als u een standaard product heeft besteld.
2. Als er aanzienlijke wijzigingen zijn aangebracht aan het product of de prijs ervan na de bestelling.
3. Als het product gebreken vertoont of verkeerd werd omschreven.

Voorwaarden waaraan moet worden voldaan om een terugbetaling aan te vragen

• Er zijn niet meer dan 14 dagen verstreken na levering van het/de product(en). Dit geldt alleen voor de standaard producten.
• Het product moet in goede staat worden geretourneerd, ongemonteerd en in dezelfde verpakking waarin het werd geleverd. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij deze eerst zorgvuldig inspecteren en beoordelen.
• U dient ervoor te zorgen dat het/de geretourneerde product(en) goed verpakt zijn om beschadiging of verlies van onderdelen tijdens het transport te voorkomen.

Retourneren van producten op maat

Belangrijk! Bij op maat gemaakte of aangepaste producten beschikt u niet over het recht om het contract binnen 14 werkdagen te beëindigen, het product na levering te retourneren en uw geld terug te krijgen. Indien het product al vervaardigd is of in productie is gegaan, wordt de aanbetaling van 30% niet terugbetaald.

Wanneer en hoe krijg ik mijn geld terug?

• Als het pakket in goede staat wordt geretourneerd, betalen wij u de volledige prijs terug die u voor het product/de producten hebt betaald.
• We zullen u terugbetalen via de methode die u voor de betaling hebt gebruikt, tenzij we onderling anders zijn overeengekomen.
• We zullen uw geld binnen 14 dagen nadat we het product van u hebben ontvangen of bij u hebben opgehaald terugstorten, of, als dit eerder is, de dag waarop u ons het bewijs hebt geleverd dat u het product aan ons hebt teruggestuurd.

Hoe kan ik een terugbetaling aanvragen?

Als u de retourprocedure wilt starten, neem dan per e-mail of per post contact met ons op en voeg een kopie van de factuur bij:
• Per post: Verkiu 25C-1, LT-08223 Vilnius, Litouwen
• Via e-mail: [email protected]

Als u graag meer wilt weten over dit onderwerp, ga dan naar de sectie Retourzendingen in onze Algemene Voorwaarden. Als u over bepaalde aspecten van het retourproces meer duidelijkheid wilt, beantwoorden wij graag uw vragen. Bel ons op +31208905588 of stuur ons een e-mail op [email protected].