Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Houten bungalows

Op zoek naar een comfortabele, stijlvolle en budgetvriendelijke uitbreiding van uw leefruimte? Droomt u ervan een speciale

... Lees meer

 plek te bouwen voor luxueuze lounge-ervaringen en leuke familievakanties? Een van onze ruime houten bungalows kan uw heerlijke ontspanningsoase worden, die voor vele onvergetelijke herinneringen en rijke ervaringen zal zorgen. Wij zijn er altijd om u te helpen de beste oplossing te vinden - laat ons weten wat uw verwachtingen zijn en wij zullen u begeleiden bij de keuze van een model dat volledig aan uw wensen voor een houten bungalow voldoet.
 

Minder lezen

ZOMER UITVERKOOP
Bespaar tot € 10.162,00!
Aanbieding eindigt 29 juli

Afbeelding banner productcategorie
Verfijn uw selectie aan de hand van het volgende:
FILL S, een houten huis in traditionele stijl, zal ongetwijfeld opvallen door zijn prachtige klassieke uitstraling. Wij kunnen u verzekeren - zodra u dit charmante huis binnenstapt en de heerlijke natuurlijke geur van naaldbomen ervaart, zult u alle zorgen en problemen van de dag achter u laten. Wij hebben de indeling zo aangepast dat de belangrijkste leefruimte en de slaapkamers zich aan de tegenoverliggende zijden van het huis bevinden, zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten van het comfort. Maak er een plek van die u uw thuis kunt noemen! Houd er rekening mee dat de houten kruisramen die bij dit model zijn inbegrepen, naar buiten openen.
 • 2 slaapkamers
 • Ruime en functionele indeling
 • Mooi en veelzijdig ontwerp

Speciale Prijs: € 17.999,00

Normale prijs: € 22.568,00
-€ 4.569,00
ALICE is een mooi houten huis met een bijna vierkante vorm, waardoor de indeling ongelooflijk handig is en alle kamers gemakkelijk toegankelijk zijn. ALICE beschikt over drie slaapkamers en een ruime woonkamer waar gemakkelijk een keuken, eetruimte en een loungehoek met bank en TV in passen. Twee grote dubbele glazen deuren garanderen een gemakkelijke toegang tot de tuin. Er is ook een dubbele deur voorzien voor de hoofdingang aan de straatkant.
 • Isolatieniveau voor residentieel gebruik
 • 3 slaapkamers
 • Woonkamer van 25 m²

Speciale Prijs: € 46.322,00

Normale prijs: € 48.495,00
-€ 2.173,00
Overweegt u een op maat gemaakte blokhut of houten huis?

Geef ons er meer details over en wij helpen u graag verder!

Stuur ons een bericht
AGNES is een ruime, moderne blokhutwoning met 3 slaapkamers, die zo ontworpen is dat u optimaal kunt genieten van het natuurlijke licht en het omringende landschap. Vier grote dubbele glazen deuren aan de achterzijde van het gebouw zorgen voor gemakkelijke toegang tot een prachtig terras van 30 m² vanuit vrijwel elke kamer. AGNES is een perfecte accommodatie voor 4 of meer personen, waarbij elke bewoner zijn of haar persoonlijke ruimte heeft. De belangrijkste blikvanger van dit gebouw is de centraal gelegen woonkamer, waar u volop kunt koken, loungen, dineren en gezellig kunt samenzijn met uw familie en vrienden.
 • Isolatieniveau voor residentieel gebruik
 • 3 slaapkamers
 • Mooi terras van 30 m²

Speciale Prijs: € 49.119,00

Normale prijs: € 51.394,00
-€ 2.275,00
Het houten huis ADELE kan perfect dienen als hoofdverblijf voor een koppeltje of als weekendhuisje voor een klein gezin. Met een uiterst handige indeling met twee slaapkamers aan de ene kant en een ruime woonkamer gecombineerd met een keuken aan de andere kant, biedt ADELE een traditionele houten uitstraling en uitzonderlijk comfort. Het huis wordt geleverd als een bouwpakket zonder verf (wij bieden verf als extra optie aan), en zoals u kunt zien ziet de gevel er prachtig uit in het wit!
 • Isolatieniveau voor residentieel gebruik
 • Een enorme woonkamer van 28 m²
 • 2 ruime slaapkamers

Speciale Prijs: € 59.922,00

Normale prijs: € 63.654,00
-€ 3.732,00
RIVIERA is een groot en ruim houten huis met 3 slaapkamers, speciaal ontworpen met het oog op maximale privacy en tegelijkertijd voldoende open ruimtes voor een prettige communicatie met familie en vrienden. De ruime leefruimte met keuken, eetkamer en ontspanningsgedeelte en een prachtig overdekt terras van 20 m² biedt meer dan genoeg ruimte voor gezellige familiediners. Dankzij de 3 ruime slaapkamers bent u verzekerd van ongestoorde rust en privacy, zelfs wanneer u gasten heeft. Bovendien is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • 20 m² overdekt terras
 • Veel natuurlijk licht
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 33.643,00

Normale prijs: € 34.560,00
-€ 917,00
Overweegt u een op maat gemaakte blokhut of houten huis?

Geef ons er meer details over en wij helpen u graag verder!

Stuur ons een bericht
Door haar unieke indeling is het charmante houten huis LINDA met geen enkel ander model te vergelijken. Dit prachtig ontworpen gebouw in klassieke stijl biedt een praktische interne indeling en talrijke plekken om buiten te ontspannen. U kunt de ruimte indelen op basis van uw individuele behoeften en verbeelding, zodat het de mooiste en meest rustgevende plek wordt, afgestemd op uw specifieke wensen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • 3 slaapkamers
 • Ruim overdekt terras
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 28.079,00

Normale prijs: € 28.933,00
-€ 854,00
ELIZA is een echte topper - het dubbele dak, de verticale gevelbekleding en de vele grote ramen zijn het summum van elegantie en moderne architectuur. De binnenruimte is net zo indrukwekkend: dit model biedt 3 slaapkamers, 3 badkamers en een enorme loungeruimte voor het hele gezin. Organiseer uw volgende tuinfeest op het terras en vraag uw gasten om naar binnen te komen wanneer u klaar bent - er is meer dan genoeg ruimte voor iedereen! Bovendien is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • Modern langwerpig model
 • Optioneel 49 m² terras
 • Isolatieniveau voor woningbouw

Speciale Prijs: € 74.632,00

Normale prijs: € 80.334,00
-€ 5.702,00
FILL, een houten huis in traditionele stijl, zal ongetwijfeld opvallen door zijn prachtige klassieke uitstraling. Wij kunnen u verzekeren - zodra u dit charmante huis binnenstapt en de heerlijke natuurlijke geur van naaldbomen ervaart, zult u alle zorgen en problemen van de dag achter u laten. Wij hebben de indeling zo aangepast dat de belangrijkste leefruimte en de slaapkamers zich aan de tegenoverliggende zijden van het huis bevinden, zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten van het comfort. Maak er een plek van die u uw thuis kunt noemen! Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • 2 slaapkamers
 • Ruime en functionele indeling
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 15.475,00

Normale prijs: € 16.061,00
-€ 586,00
Het houten huis DIJON in klassieke stijl, met drie kamers in een L-vormige indeling, is een uitstekende keuze als hoofdverblijf voor een koppeltje of een aantrekkelijke oplossing voor een middelgroot gezin dat op zoek is naar een stijlvol en gezellig zomerhuis. Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijk houten huis waarmee u alle voordelen van een meer eenvoudige manier van leven kunt ervaren, dan is DIJON wellicht iets voor u!
 • Isolatieniveau voor residentieel gebruik
 • Drie aparte kamers
 • Woon- en eetruimte van 18 m²

Speciale Prijs: € 29.796,00

Normale prijs: € 30.987,00
-€ 1.191,00
Een ruime, gezellige en veelzijdige blokhut: DONNA is een betoverend juweeltje in klassieke stijl, dat het grootste wooncomfort combineert met unieke architecturale accenten. Ontdek de stijlvolle ontwerpdetails aan de buitenkant, een functioneel overdekt terras, ruime kamers en een handige indeling, en maak er een plek van waar u zich echt thuis kunt voelen.
 • Isolatieniveau voor residentieel gebruik
 • 2 slaapkamers
 • Overdekt terras van 11,5 m²

Speciale Prijs: € 44.426,00

Normale prijs: € 46.356,00
-€ 1.930,00
KAYA kan worden gebruikt als een prachtig verblijf voor een koppel, als vakantiehuis voor een klein gezin, als gastenverblijf of als onderdeel van een accommodatiebedrijf! Het functionele ontwerp en de indeling zorgen ervoor dat u gezellig met uw gezin kunt samenzijn en meer tijd met hen kunt doorbrengen. Opvallend zijn de glanzende verticale gevelbekleding, de vele ramen en de schaduwrijke ingang die leidt naar de grote open keuken of de slaapkamer. U vindt er ook een ruime badkamer en een opbergruimte. Maak de look compleet met een terras en geniet optimaal van uw nieuwe huis. Voor uw gemak is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.

Speciale Prijs: € 20.512,00

Normale prijs: € 21.992,00
-€ 1.480,00
KAYA kan worden gebruikt als comfortabel familieverblijf, vakantiehuis of als onderdeel van een accommodatiebedrijf! Het functionele ontwerp en de indeling helpen u om meer tijd door te brengen met uw gezin, terwijl er ook privéruimtes zijn waar u heerlijk in alle rust kunt ontspannen. Opvallend zijn de glanzende verticale gevelbekleding, de vele ramen en de schaduwrijke ingang die leidt naar de grote open keuken of een van de 2 slaapkamers. U vindt er ook 2 badkamers en een bergruimte. Maak de look compleet met een terras en geniet optimaal van uw nieuwe huis. Voor uw gemak is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.

Speciale Prijs: € 25.191,00

Normale prijs: € 26.785,00
-€ 1.594,00
KAYA kan worden gebruikt als comfortabel verblijf voor een groot gezin, als vakantiewoning of als onderdeel van een accommodatiebedrijf! Het functionele ontwerp en de indeling, met 3 slaapkamers, zullen u helpen om meer tijd met uw gezin door te brengen, terwijl er ook privéruimtes zijn waar u heerlijk in alle rust kunt ontspannen. Opvallend zijn de glanzende verticale gevelbekleding, de vele ramen en de schaduwrijke ingang die leidt naar de grote open keuken of een van de slaapkamers. U vindt er ook een ruime badkamer en ruimte voor opslag. Maak de look compleet met een terras en geniet optimaal van uw nieuwe huis. Voor uw gemak is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.

Speciale Prijs: € 27.739,00

Normale prijs: € 28.927,00
-€ 1.188,00
Overweegt u een op maat gemaakte blokhut of houten huis?

Geef ons er meer details over en wij helpen u graag verder!

Stuur ons een bericht