Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Kleine houten huizen

Een klein houten huis kan een geweldige optie zijn als u uw huidige woonindeling wilt veranderen en meer plezier en leuke ervaringen... Lees meer in uw leven wilt. Dichter bij de natuur zijn en meer tijd buiten doorbrengen, kan uw leven verrijken met tal van voordelen. Wonen in een klein houten huis kan u helpen om een meer ontspannen manier van leven te leiden, het stressniveau te verlagen en te genieten van een meer relaxtre levensstijl - dit alles op een budgetvriendelijke manier! Bekijk alle mooie modellen uit ons assortiment met kleine houten huizen en kijk welke uw favoriet is! Minder lezen

WINTERUITVERKOOP
Koop nu en bespaar tot € 3.568,00 !

Afbeelding banner productcategorie
Ons charmante houten huis EMMA met haar twee verdiepingen zou zo in het landschap van een sprookje kunnen passen. Dit prachtige huis met twee verdiepingen, gemaakt van milieuvriendelijk natuurlijk naaldhout, beschikt over een ruime woonkamer, een kleinere kamer die kan worden gebruikt als kantoor thuis, en een badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping is speciaal bestemd voor het creëren van een ontspanningsruimte - afhankelijk van uw individuele behoeften kunt u er 2-4 slaapkamers inrichten en alle bewoners en gasten een comfortabele eigen slaapruimte bieden. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • Uitzonderlijk ruim en functioneel
 • 2-4 slaapkamers
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 25.972,00

Normale prijs: € 28.825,00
-€ 2.853,00
KAYA kan worden gebruikt als een prachtig verblijf voor een koppel, als vakantiehuis voor een klein gezin, als gastenverblijf of als onderdeel van een accommodatiebedrijf! Het functionele ontwerp en de indeling zorgen ervoor dat u gezellig met uw gezin kunt samenzijn en meer tijd met hen kunt doorbrengen. Opvallend zijn de glanzende verticale gevelbekleding, de vele ramen en de schaduwrijke ingang die leidt naar de grote open keuken of de slaapkamer. U vindt er ook een ruime badkamer en een opbergruimte. Maak de look compleet met een terras en geniet optimaal van uw nieuwe huis. Voor uw gemak is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.

Speciale Prijs: € 19.180,00

Normale prijs: € 21.992,00
-€ 2.812,00
Overweegt u een op maat gemaakte blokhut of houten huis?

Geef ons er meer details over en wij helpen u graag verder!

Stuur ons een bericht
KAYA kan worden gebruikt als comfortabel familieverblijf, vakantiehuis of als onderdeel van een accommodatiebedrijf! Het functionele ontwerp en de indeling helpen u om meer tijd door te brengen met uw gezin, terwijl er ook privéruimtes zijn waar u heerlijk in alle rust kunt ontspannen. Opvallend zijn de glanzende verticale gevelbekleding, de vele ramen en de schaduwrijke ingang die leidt naar de grote open keuken of een van de 2 slaapkamers. U vindt er ook 2 badkamers en een bergruimte. Maak de look compleet met een terras en geniet optimaal van uw nieuwe huis. Voor uw gemak is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.

Speciale Prijs: € 23.545,00

Normale prijs: € 26.785,00
-€ 3.240,00
KAYA kan worden gebruikt als comfortabel verblijf voor een groot gezin, als vakantiewoning of als onderdeel van een accommodatiebedrijf! Het functionele ontwerp en de indeling, met 3 slaapkamers, zullen u helpen om meer tijd met uw gezin door te brengen, terwijl er ook privéruimtes zijn waar u heerlijk in alle rust kunt ontspannen. Opvallend zijn de glanzende verticale gevelbekleding, de vele ramen en de schaduwrijke ingang die leidt naar de grote open keuken of een van de slaapkamers. U vindt er ook een ruime badkamer en ruimte voor opslag. Maak de look compleet met een terras en geniet optimaal van uw nieuwe huis. Voor uw gemak is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.

Speciale Prijs: € 25.960,00

Normale prijs: € 28.927,00
-€ 2.967,00
De GRETA, een ruime houten woning, is een echt juweeltje in klassieke stijl, dat garant staat voor gezelligheid, comfort en multifunctionele gebruiksmogelijkheden. Zoals veel van onze modellen van houten woningen, heeft ook dit model de mogelijkheid om te worden uitgebreid met een terras - een optie waarvan waarschijnlijk nog nooit iemand spijt heeft gehad. Dankzij een traditioneel zadeldak, grote zijramen die vrijwel tot aan het plafond reiken en deuren met directe toegang tot het buitenterras, is het een ware droom voor iedereen die graag wil genieten van een meer natuurlijke manier van leven. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • 2 slaapkamers
 • Een overvloed aan natuurlijk licht
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 13.363,00

Normale prijs: € 14.614,00
-€ 1.251,00
Overweegt u een op maat gemaakte blokhut of houten huis?

Geef ons er meer details over en wij helpen u graag verder!

Stuur ons een bericht
Het houten huis ADELE kan perfect dienen als hoofdverblijf voor een koppeltje of als weekendhuisje voor een klein gezin. Met een uiterst handige indeling met twee slaapkamers aan de ene kant en een ruime woonkamer gecombineerd met een keuken aan de andere kant, biedt ADELE een traditionele houten uitstraling en uitzonderlijk comfort. Het huis wordt geleverd als een bouwpakket zonder verf (wij bieden verf als extra optie aan), en zoals u kunt zien ziet de gevel er prachtig uit in het wit! Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • Een zeer grote woonkamer van 28 m²
 • 2 ruime slaapkamers
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 31.452,00

Normale prijs: € 34.652,00
-€ 3.200,00
Het moderne en compacte geïsoleerde houten huis SOPHIA laat geen enkele liefhebber van de eigentijdse stijl onverschillig. Met een ruime slaapzolder, een badkamer en een groot terras (optioneel) is dit model perfect voor wie een milieuvriendelijke en functionele ruimte zoekt voor tijdelijke bezoeken of weekendverblijven. Voor uw comfort is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • 15 m² zolderruimte om comfortabel uit te rusten
 • Groot terras van 15 m² (optioneel)
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 12.083,00

Normale prijs: € 15.593,00
-€ 3.510,00
Het houten huis SARA combineert perfect het beste van twee werelden: klassiek en modern. De traditionele vormgeving zorgt voor een aangename klassieke uitstraling, terwijl de grote ramen rondom het huis en de prachtige gevelbekleding het geheel een eigentijdse look geven. Van buitenaf lijkt het houten huis SARA compact, maar het is een waar juweeltje als u op zoek bent naar een woning voor één persoon of een plek waar u met z'n tweeën kunt verblijven. Het beschikt over alle nodige voorzieningen terwijl de minimalistische en eenvoudige architectonische sfeer toch behouden blijft: een zolderruimte waar u comfortabel kunt uitrusten, een woonkamer, een compacte keuken en een badkamer. Voor uw gemak is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • 15 m² zolder als slaapruimte
 • Mooi terras van 10 m² (optioneel)
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 9.851,00

Normale prijs: € 13.419,00
-€ 3.568,00
Het houten huis HYMER met een ruim overdekt terras van 10 m² is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een relaxte ruimte voor een gezinsvakantie of een gezellige verblijfplaats om te genieten van het rustige leven dichter bij de natuur. Een prachtig terras breidt de binnenruimte van het huis uit en zorgt ervoor dat u ondanks de weersomstandigheden kunt genieten van heerlijke momenten in de buitenlucht. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • Versie met zadeldak beschikbaar
 • Overdekt terras van 10 m²
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 15.828,00

Normale prijs: € 17.589,00
-€ 1.761,00
Het houten huis HYMER met een ruim overdekt terras van 10 m² is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een relaxte ruimte voor een gezinsvakantie of een gezellige verblijfplaats om te genieten van het rustige leven dichter bij de natuur. Een prachtig terras breidt de binnenruimte van het huis uit en zorgt ervoor dat u ondanks de weersomstandigheden kunt genieten van heerlijke momenten in de buitenlucht. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • Verkrijgbaar met plat dak
 • Overdekt terras van 10 m²
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 15.537,00

Normale prijs: € 17.263,00
-€ 1.726,00
Een compact houten huis in klassieke stijl, het model ALTURA, heeft een grote woonkamer gecombineerd met een keukenruimte, een kleine slaapkamer voor het creëren van een apart slaapgedeelte en een functionele badkamerruimte. Door de gelijkvloerse indeling is het model ALTURA een goede keuze voor gezinnen met kleine kinderen of oudere huishoudens. Bovendien is een prachtig terras van 9 m² perfect om te genieten van heerlijke familiemaaltijden en waardevolle tijd samen buiten door te brengen.
 • Warmte-isolatie van woonkwaliteit
 • Beschikbaar met zadeldak
 • Een gezellig terras van 9 m²

Speciale Prijs: € 22.271,00

Normale prijs: € 24.382,00
-€ 2.111,00
Stel u een houten huis in klassieke stijl voor met voldoende ruimte om alle gezinsleden comfortabel te huisvesten en om gasten te ontvangen, waarbij iedereen voldoende privacy heeft. Dat zou zeker ons mooie houten huis UZES kunnen zijn. Ervaar de prachtige kwaliteiten van natuurlijk hout in uw omgeving en geniet met volle teugen van het leven in uw ruime en gezellige houten woning! Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • 2 slaapkamers + een extra kamer
 • Woonkamer van 23,5 m²
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 14.963,00

Normale prijs: € 16.529,00
-€ 1.566,00
Het houten huis AMELIA in klassieke stijl, gemaakt van kwalitatief naaldhout, is een uitstekende keuze als zomerhuis voor een koppel of een kleiner gezin. Met 32 m² binnenruimte kan dit huis uw milieuvriendelijke oase worden voor een comfortabel verblijf met vrienden of een droomlocatie voor gezinsvakanties. Voor uw comfort is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • 1 slaapkamer
 • 20 m² overdekt terras
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 10.788,00

Normale prijs: € 11.576,00
-€ 788,00
Het compacte en functionele houten huis AVIGNON heeft een gezellige loungeruimte op de eerste verdieping en een comfortabele zolderruimte, perfect voor het inrichten van een gezellige rustplek op de tweede verdieping. Als u op zoek bent naar een zeer functionele en budgetvriendelijke houten woning, dan is dit model wellicht iets voor u.
 • Isolatieniveau van woonkwaliteit
 • Beschikbaar met plat dak
 • 16 m² zolder als slaapruimte

Speciale Prijs: € 22.149,00

Normale prijs: € 24.451,00
-€ 2.302,00
Het compacte en functionele houten huis AVIGNON heeft een gezellige loungeruimte op de eerste verdieping en een comfortabele zolderruimte, perfect voor het inrichten van een gezellige rustplek op de tweede verdieping. Als u op zoek bent naar een zeer functionele en budgetvriendelijke houten woning, dan is dit model wellicht iets voor u.
 • Isolatieniveau van woonkwaliteit
 • Beschikbaar met zadeldak
 • 16 m² zolder als slaapruimte

Speciale Prijs: € 24.370,00

Normale prijs: € 26.940,00
-€ 2.570,00
Het compacte en stijlvolle houten huis SALLY is een mooie keuze voor wie op zoek is naar een gezellig tuinhuis. Dit model combineert op prachtige wijze een klassieke vorm met eigentijdse afwerking en is een waar juweeltje, gewaardeerd door zowel liefhebbers van de klassieke als de moderne stijl. Een mooi terras van 7,25 m² vormt een mooie aanvulling op de 20 m² binnenruimte van het huis en biedt een ruime uitbreiding om comfortabel buiten te ontspannen.
 • Isolatieniveau van woonkwaliteit
 • Compact en gezellig terras van 7 m²
 • Stijlvolle eigentijdse gevelafwerking

Speciale Prijs: € 18.948,00

Normale prijs: € 20.915,00
-€ 1.967,00
ADALINE, een zonnige en ruime woning in blokhutstijl, valt bij velen in de smaak door haar strakke, hedendaagse architectuur. Haar schoonheid schuilt in de prachtige vormen, de moderne gevelbekleding en de grote ramen, die het prachtige zonlicht binnenlaten en uw ruimte opfleuren. Een heerlijk terras van 24 m² (optioneel) biedt u de mogelijkheid om volop van de buitenlucht te genieten. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • 2 slaapkamers
 • 24 m² terras (optioneel)
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 14.205,00

Normale prijs: € 15.497,00
-€ 1.292,00
Een compact houten huis in klassieke stijl, het model ALTURA, heeft een grote woonkamer gecombineerd met een keukenruimte, een kleine slaapkamer voor het creëren van een apart slaapgedeelte en een functionele badkamerruimte. Door de gelijkvloerse indeling is het model ALTURA een goede keuze voor gezinnen met kleine kinderen of oudere huishoudens. Bovendien is een prachtig terras van 9 m² perfect voor heerlijke familiemaaltijden en om waardevolle tijd samen buiten door te brengen. Voor uw comfort is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • Beschikbaar met plat dak
 • Een gezellig terras van 9 m²
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 8.648,00

Normale prijs: € 9.625,00
-€ 977,00
Een houten huis in klassieke stijl, het model ANGERS is een mooi en budgetvriendelijk model, dat u en uw gezin vele onvergetelijke momenten kan bezorgen. Met de stevige en betrouwbare constructie, efficiënt ingerichte binnenruimte en een charmant ruim terras, wordt het model ANGERS vaak gekozen als vakantiehuis voor gezinnen. Bereid u voor op een langzamer, meer natuurlijk levensritme in dit prachtige gebouw! Voor uw comfort is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • 13 m² zolder als slaapruimte
 • Uitzonderlijk terras van 19 m²
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 12.684,00

Normale prijs: € 14.086,00
-€ 1.402,00
FILL, een houten huis in traditionele stijl, zal ongetwijfeld opvallen door zijn prachtige klassieke uitstraling. Wij kunnen u verzekeren - zodra u dit charmante huis binnenstapt en de heerlijke natuurlijke geur van naaldbomen ervaart, zult u alle zorgen en problemen van de dag achter u laten. Wij hebben de indeling zo aangepast dat de belangrijkste leefruimte en de slaapkamers zich aan de tegenoverliggende zijden van het huis bevinden, zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten van het comfort. Maak er een plek van die u uw thuis kunt noemen! Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • 2 slaapkamers
 • Ruime en functionele indeling
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 14.438,00

Normale prijs: € 16.061,00
-€ 1.623,00
Het houten huis DIJON in klassieke stijl, met drie kamers in een L-vormige indeling, is een uitstekende keuze als hoofdverblijf voor een koppeltje of een aantrekkelijke oplossing voor een middelgroot gezin dat op zoek is naar een stijlvol en gezellig zomerhuis. Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijk houten huis waarmee u alle voordelen van een meer eenvoudige manier van leven kunt ervaren, dan is DIJON wellicht iets voor u! Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • Drie aparte kamers
 • Woon- en eetruimte van 18 m²
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 11.377,00

Normale prijs: € 12.765,00
-€ 1.388,00
Stel u een houten huis in klassieke stijl voor met voldoende ruimte om alle gezinsleden comfortabel te huisvesten en om gasten te ontvangen, waarbij iedereen voldoende privacy heeft. Dat zou zeker ons mooie houten huis UZES kunnen zijn. Ervaar de prachtige kwaliteiten van natuurlijk hout in uw omgeving en geniet met volle teugen van het leven in uw ruime en gezellige houten woning! Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • 2 slaapkamers + een extra kamer
 • Woonkamer van 23,5 m²
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 16.021,00

Normale prijs: € 17.685,00
-€ 1.664,00
De houten blokhut SCOOT wordt door velen bewonderd door de klassieke stijl en esthetische uitstraling. Dit huis is simplistisch in zijn puurste vorm, maar zit verrassend genoeg vol prachtige en functionele elementen, zoals een slaapzolder voor het creëren van een speciale slaapkamerruimte of een stijlvolle dakoverstek, die zorgt voor een plekje in de schaduw buiten. Voor uw comfort is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • 10 m² zolder als slaapruimte
 • Stijlvol dakoverstek
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 8.487,00

Normale prijs: € 9.593,00
-€ 1.106,00
Ons houten huis LIVINGTON met twee verdiepingen, gekenmerkt door een traditionele houten vormgeving en een optimale ruimteverdeling, kan worden gebruikt als functioneel tweede verblijf of als een gezellig zomerhuis. Het ruime overdekte terras op de eerste verdieping en het charmante balkon op de tweede verdieping bieden veel ruimte om lekker buiten te loungen. Geniet van de stilte, de rust en ervaar het gevoel van het relaxte leven dichter bij de natuur.
 • Ruime en comfortabele zolder
 • Compact en gezellig
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 12.976,00

Normale prijs: € 14.390,00
-€ 1.414,00
Als u graag buiten tijd doorbrengt met uw familie en vrienden, dan is het houten huis TOSCANA misschien wel uw perfecte woning, die een ruime interne indeling combineert met een prachtig terras rondom het huis. Dit model wordt erg gewaardeerd door liefhebbers van een tijdloze houten vormgeving en comfort. De TOSCANA biedt een gezellige en comfortabele accommodatie voor een groter gezin en u kunt er gasten ontvangen wanneer u maar wilt. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • 2 slaapkamers
 • Schitterend terras van 29 m²
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 17.107,00

Normale prijs: € 18.596,00
-€ 1.489,00
Wij hebben ons tuinhuis ALBI zo ontworpen dat deze zelfs op de kleinste percelen past en de gebruikers de grootst mogelijke functionaliteit biedt. De compacte structuur van deze blokhut zal uw ruimte niet overbelasten en stelt u in staat om ten volle te genieten van uw welverdiende ontspanning. Geniet van een gezellig overdekt terras - de perfecte plek om 's morgens koffie of thee te drinken en de nieuwe dag te beginnen.
 • Handige constructie met twee verdiepingen
 • 8 m² overdekt terras
 • Ramen en deuren met dubbele beglazing

Speciale Prijs: € 9.447,00

Normale prijs: € 10.572,00
-€ 1.125,00
Een ruime, gezellige en veelzijdige blokhut: DONNA is een betoverend juweeltje in klassieke stijl, dat het grootste wooncomfort combineert met unieke architecturale accenten. Ontdek de stijlvolle ontwerpdetails aan de buitenkant, een functioneel overdekt terras, ruime kamers en een handige indeling, en maak er een plek van waar u zich echt thuis kunt voelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • 2 slaapkamers
 • Terras van 24 m² (optioneel)
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 14.414,00

Normale prijs: € 15.791,00
-€ 1.377,00
Het model AGATA is een uitzonderlijke blokhut, een combinatie van uiterste functionaliteit, tijdloze vormgeving en een prachtige eigentijdse uitstraling. Als u op zoek bent naar een compacte woning die u voldoende ruimte biedt om zowel binnen als buiten te loungen en een efficiënte indeling van de leef- en rustruimte garandeert, zou dit het model kunnen zijn dat u moet kiezen.
 • Isolatieniveau van woonkwaliteit
 • 2 slaapkamers
 • 12 m² zolderruimte

Speciale Prijs: € 29.094,00

Normale prijs: € 31.634,00
-€ 2.540,00
Een gezellig en stijlvol geïsoleerd PREMIUM tuinhuis is een prima basis voor een mooi bureau, atelier, fitnessruimte aan huis of kunstatelier. Dankzij de grote PVC-ramen en -deuren in combinatie met de SIP-panelen voor isolatie is dit tuinhuis niet alleen uitzonderlijk licht en modern, maar biedt het ook extreem hoge thermische isolatie-eigenschappen.
 • EPDM-dakbedekking
 • Afzonderlijke slaapruimte
 • Licht, warm en ruim

Speciale Prijs: € 26.259,00

Normale prijs: € 27.303,00
-€ 1.044,00
Vrij compact van buiten, maar verbazingwekkend ruim, met alle essentiële zaken binnenin - de hedendaagse geïsoleerde tuinstudio PREMIUM zal snel het hoogtepunt van uw dag worden. Deze ruimte kan dienen als een geweldige plek voor rust, een kantoor aan huis, een studio voor uw hobby of een fitnessruimte, zodat u efficiënter en productiever kunt werken, sporten of welke activiteit dan ook kunt uitoefenen.
 • EPDM-dakbedekking
 • PVC-ramen en -deuren
 • Licht, warm en ruim

Speciale Prijs: € 28.272,00

Normale prijs: € 29.394,00
-€ 1.122,00
Dit PREMIUM tuinhuis, een van onze grootste SIP-modellen, biedt voldoende ruimte om te werken, te sporten of uw hobby uit te oefenen - of zelfs dit alles op één plaats! Een stevige eigentijdse constructie, veel grote ramen aan de voorkant van het gebouw en een geweldige isolatie maken van dit tuinhuis een echt gewild architecturaal stuk.
 • EPDM-dakbedekking
 • PVC-ramen en -deuren
 • Perfect als bureau bij u thuis of studio

Speciale Prijs: € 25.666,00

Normale prijs: € 26.687,00
-€ 1.021,00
Maak kennis met een van de laatste toevoegingen aan onze eigentijdse SIPS-collectie, die erg in de smaak valt bij klanten die op zoek zijn naar een moderne en functionele oplossing voor hun tuin. Ontdek een aantrekkelijk en ruim geïsoleerd houten huis van 41,5 m² dat eindeloze mogelijkheden biedt voor uw hobby's of dat u kunt omtoveren tot een comfortabele tweede leefruimte.
 • Efficiënte thermische isolatie
 • Een overvloed aan natuurlijk licht
 • PVC ramen en deuren

Speciale Prijs: € 39.220,00

Normale prijs: € 40.777,00
-€ 1.557,00
Wilt u het duurzame leven van een miljardair ontdekken? Herenhuizen en kastelen zijn zo verouderd - ga terug naar de basis in stijl! Geniet het hele jaar door van uw eigentijdse, budgetvriendelijke en duurzame woning zoals de allerrijksten dat doen! De nieuwste toevoeging aan onze prefab bouwcollectie - het model ELON - kan u direct een duwtje in de rug geven naar een meer minimalistische manier van leven. Relatief compact van buiten, maar verbazingwekkend ruim, met alle essentiële zaken binnenin, wordt deze moderne woning een waardevol hoogtepunt van uw dagelijks leven. Het model ELON dient als een geweldige plek van rust en kan worden gebruikt als uw belangrijkste leefruimte of als een uitstekend kantoor aan huis, een studio voor uw hobby of een fitnessruimte, zodat u efficiënter en productiever kunt werken, sporten of welke activiteit dan ook kunt uitoefenen.
 • Stijlvol en minimalistisch
 • PVC-ramen en -deuren
 • Licht, warm en ruim

Speciale Prijs: € 28.272,00

Normale prijs: € 29.394,00
-€ 1.122,00
Overweegt u een op maat gemaakte blokhut of houten huis?

Geef ons er meer details over en wij helpen u graag verder!

Stuur ons een bericht