Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Tuinhuizen met berging

Wanneer u het aanbod op Pineca.nl bekijkt, is de categorie tuinhuizen met berging een prachtige vondst voor iedereen die zich

... Lees meer

 graag op de toekomst voorbereidt of het praktisch wil aanpakken. Uw kleinere loungeplek kan dezelfde luxe hebben als uw hoofdverblijf als het gaat om aparte ruimtes voor het loungen en opbergen. Kies voor een tuinhuis met berging en geniet evenveel van het exterieur als van het interieur - de klassieke uitstraling en gemakkelijke toegang tot beide ruimtes is een winnende combinatie.
 

Minder lezen

ZOMER UITVERKOOP
Bespaar tot € 5.253,00!
Aanbieding eindigt 29 juli

Afbeelding banner productcategorie
Verfijn uw selectie aan de hand van het volgende:
Het houten huis CLARA met aangebouwde berging kan een mooie aanvulling zijn op uw tuin en voor meer orde zorgen in uw achtertuin. De berging van 5 m² met een aparte ingang biedt u een handige plaats om al uw gereedschap, apparatuur en andere spullen op te bergen. Het hoofdgedeelte van de hut is ook een geweldige plek om te ontspannen en van waaruit u uw tuin kunt bewonderen, of u kunt het natuurlijk voor vele andere doeleinden gebruiken.
 • Gezellig en functioneel
 • Aangebouwde berging van 5 m²
 • Ramen en deuren met dubbele beglazing

Speciale Prijs: € 5.990,00

Normale prijs: € 6.630,00
-€ 640,00
De houten hut LEA, vervaardigd in traditionele stijl, is een ruime en veelzijdige oplossing die u veel ruimte biedt voor uw favoriete binnenactiviteiten. Of u nu een gezellige lunchplek in uw tuin nodig hebt, een ergonomische werkplek of een ruime opbergruimte, dit houten huis biedt u een mix van al deze functies en meer!
 • Ruim en multifunctioneel
 • Aangebouwde berging van 7 m²
 • Ramen en deuren met dubbele beglazing

Speciale Prijs: € 6.451,00

Normale prijs: € 6.730,00
-€ 279,00
Overweegt u een op maat gemaakte blokhut of houten huis?

Geef ons er meer details over en wij helpen u graag verder!

Stuur ons een bericht
De elegante houten hut ELLA, gemaakt van hoogwaardig, natuurlijk naaldhout, is een echt juweeltje in een klassieke stijl die de harten van vele klanten verovert. Deze buitengewone structuur is stevig en betrouwbaar gebouwd en zal u jarenlang functionaliteit en comfort bieden. Een van de belangrijkste accenten van de hut, met esthetische en functionele voordelen, is een compacte schuur met een aparte ingang. Een geweldig pluspunt voor deze stijlvolle en mooie hut!
 • Gemaakt van langzaam gekweekt naaldhout
 • Versterkte dakconstructie
 • Dubbele beglazing

Speciale Prijs: € 7.019,00

Normale prijs: € 7.218,00
-€ 199,00
De BENINGTON is gemaakt van 34 mm dik langzaam gekweekt sparrenhout dat het hele jaar door natuurlijke isolatie biedt. Deze blokhut biedt een gezellige plek om de dingen te doen waar u van houdt, of hij kan worden gebruikt als elegante opslagruimte voor uw spullen en gereedschap.
 • Gemaakt van langzaam gekweekt naaldhout
 • Versterkte dakconstructie

Speciale Prijs: € 3.181,00

Normale prijs: € 3.519,00
-€ 338,00
Overweegt u een op maat gemaakte blokhut of houten huis?

Geef ons er meer details over en wij helpen u graag verder!

Stuur ons een bericht