Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Moderne prefab houten huizen

De prachtige moderne prefab houten huizen in ons assortiment combineren perfect eigentijds minimalisme en een traditionele stijl,... Lees meer met het beste van beide werelden. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal stijlvolle modellen prachtige prefab houten huizen met verschillende afmetingen, indelingen en ontwerpen, waarmee u een gezellige thuis of tweede woning, tuinsalon of vakantiewoning kunt creëren. Ook individuele oplossingen op maat zijn mogelijk - wij streven er voortdurend naar om te voldoen aan uw wensen en vereisten. Minder lezen
Wanneer modern design en maximale functionaliteit elkaar ontmoeten, ontstaat er de schoonheid van ons bijzondere houten huis TESSA. Met een praktische en esthetisch aangename L-vormige indeling, meerdere multifunctionele kamers, een ruim overdekt terras, en 2 badkamers, is dit huis een echt juweeltje voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle woning of vakantieplek voor het hele gezin. Wij zijn verheugd om u dit model voor te kunnen stellen - het kan uw leef- of woonervaring naar een hoger niveau tillen! Bovendien is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • Praktische L-vormige indeling
 • Stijlvol overdekt 17 m² terras
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 50.473,00

Normale prijs: € 51.170,00
-€ 697,00
Eén van onze nieuwste houten huismodellen uit de op Scandinavië geïnspireerde collectie is ASTRID. Dit model is een absolute blikvanger die moeilijk te weerstaan is. Met de moderne verticale gevelbekleding, het stijlvolle apex dak en de vele grote ramen en deuren is dit ruime houten huis één van de grootste modellen in ons assortiment. Dankzij de efficiënte interieurindeling en de 2 verdiepingen, kunt u de volledige bovenverdieping gebruiken om in alle rust te ontspannen. Bovendien is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • 3 slaapkamers
 • 27 m² woonkamer
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 35.173,00

Normale prijs: € 35.762,00
-€ 589,00
Overweegt u een op maat gemaakte blokhut of houten huis?

Geef ons er meer details over en wij helpen u graag verder!

Stuur ons een bericht
Ons houten huis INGRID is het grootste huis in onze op Scandinavië geïnspireerde collectie. De natuurlijke houten uitstraling wordt gecombineerd met een eigentijdse vormgeving en een minimalistische structuur, waardoor er een gevoel van perfectie ontstaat dat maar moeilijk vergeten kan worden. De moderne houten decoraties brengen het prachtige ontwerp tot leven komt en springen vooral in het oog als ze in een contrasterende kleuren zijn uitgevoerd. Bovendien is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • 4 slaapkamers
 • 37 m² woonkamer
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 44.582,00

Normale prijs: € 45.267,00
-€ 685,00
Houten huis ROBERTA is een genot voor liefhebbers van moderne architectuur en comfort. Dit model valt op door zijn stijlvolle verticale gevelbekleding en grote ramen. De binnenruimte is echter het belangrijkst: een ruime woonkamer en een badkamer bij iedere slaapkamer! Deze indeling is ideaal voor gezinnen met kinderen en ouderen, voor wie het lastig is om dagelijks een trap op te lopen. Geniet van het creatieve ontwerp van ROBERTA en gun uzelf de luxe!
 • Isolatieniveau voor woningbouw
 • 3 slaapkamers
 • Een overvloed aan natuurlijk licht

Speciale Prijs: € 70.074,00

Normale prijs: € 73.321,00
-€ 3.247,00
In de ruime houten woning ZOE, met 3 slaapkamers, wordt een schitterende houten uitstraling gecombineerd met een zeer praktische en overzichtelijke indeling, waardoor iedere bewoner de grootst mogelijke privacy geniet. De prachtige gevel, met rondom meerdere ramen en deuren, van vloer tot plafond, maakt dit bouwkundige pareltje absoluut de moeite waard, als u op zoek bent naar een gezellige en moderne gezinswoning. Bovendien is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • 3 slaapkamers
 • 35 m² woonoppervlak
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 37.248,00

Normale prijs: € 37.770,00
-€ 522,00
Overweegt u een op maat gemaakte blokhut of houten huis?

Geef ons er meer details over en wij helpen u graag verder!

Stuur ons een bericht
ELIZA is een echte topper - het dubbele dak, de verticale gevelbekleding en de vele grote ramen zijn het summum van elegantie en moderne architectuur. De binnenruimte is net zo indrukwekkend: dit model biedt 3 slaapkamers, 3 badkamers en een enorme loungeruimte voor het hele gezin. Organiseer uw volgende tuinfeest op het terras en vraag uw gasten om naar binnen te komen wanneer u klaar bent - er is meer dan genoeg ruimte voor iedereen! Bovendien is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • Modern langwerpig model
 • Optioneel 49 m² terras
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 41.824,00

Normale prijs: € 42.421,00
-€ 597,00
ADALINE, een zonnige en ruime woning in blokhutstijl, valt bij velen in de smaak door haar strakke, hedendaagse architectuur. Haar schoonheid schuilt in de prachtige vormen, de moderne gevelbekleding en de grote ramen, die het prachtige zonlicht binnenlaten en uw ruimte opfleuren. Een heerlijk terras van 24 m² (optioneel) biedt u de mogelijkheid om volop van de buitenlucht te genieten. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een geïsoleerde versie van dit model verkrijgbaar.
 • 2 slaapkamers
 • 24 m² terras (optioneel)
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

€ 15.623,00

Heeft u altijd al gedroomd van een mooi houten huis vol licht, warmte, gezelligheid? Onze op Scandinavië geïnspireerde collectie is uitgebreid met een nieuw prachtig model - houten huis SCARLET, met een enorme hoeveelheid ruimte voor een comfortabel gezinsleven.
 • Isolatieniveau voor woningbouw
 • 3 slaapkamers
 • 17 m² uitbreidbaar terras (+47 m²)

Speciale Prijs: € 110.672,00

Normale prijs: € 115.723,00
-€ 5.051,00
VALERI is een droom voor mensen die op zoek zijn naar een eigentijdse houten woning met een optimale grootte, om permanent of tijdelijk in te wonen. Dit model is voorzien van een stevige en praktische structuur van 80 m² met meerdere grote ramen en deuren, een stijlvolle verticale gevelbekleding en een praktische lay-out. Bovendien is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.
 • 2 ruime slaapkamers
 • 63 m² woonoppervlak
 • Geïsoleerde versie beschikbaar

Speciale Prijs: € 31.793,00

Normale prijs: € 32.315,00
-€ 522,00
KAYA kan worden gebruikt als een prachtig verblijf voor een koppel, als vakantiehuis voor een klein gezin, als gastenverblijf of als onderdeel van een accommodatiebedrijf! Het functionele ontwerp en de indeling zorgen ervoor dat u gezellig met uw gezin kunt samenzijn en meer tijd met hen kunt doorbrengen. Opvallend zijn de glanzende verticale gevelbekleding, de vele ramen en de schaduwrijke ingang die leidt naar de grote open keuken of de slaapkamer. U vindt er ook een ruime badkamer en een opbergruimte. Maak de look compleet met een terras en geniet optimaal van uw nieuwe huis. Voor uw gemak is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.

Speciale Prijs: € 21.127,00

Normale prijs: € 21.992,00
-€ 865,00
KAYA kan worden gebruikt als comfortabel familieverblijf, vakantiehuis of als onderdeel van een accommodatiebedrijf! Het functionele ontwerp en de indeling helpen u om meer tijd door te brengen met uw gezin, terwijl er ook privéruimtes zijn waar u heerlijk in alle rust kunt ontspannen. Opvallend zijn de glanzende verticale gevelbekleding, de vele ramen en de schaduwrijke ingang die leidt naar de grote open keuken of een van de 2 slaapkamers. U vindt er ook 2 badkamers en een bergruimte. Maak de look compleet met een terras en geniet optimaal van uw nieuwe huis. Voor uw gemak is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.

Speciale Prijs: € 25.947,00

Normale prijs: € 26.785,00
-€ 838,00
KAYA kan worden gebruikt als comfortabel verblijf voor een groot gezin, als vakantiewoning of als onderdeel van een accommodatiebedrijf! Het functionele ontwerp en de indeling, met 3 slaapkamers, zullen u helpen om meer tijd met uw gezin door te brengen, terwijl er ook privéruimtes zijn waar u heerlijk in alle rust kunt ontspannen. Opvallend zijn de glanzende verticale gevelbekleding, de vele ramen en de schaduwrijke ingang die leidt naar de grote open keuken of een van de slaapkamers. U vindt er ook een ruime badkamer en ruimte voor opslag. Maak de look compleet met een terras en geniet optimaal van uw nieuwe huis. Voor uw gemak is er ook een geïsoleerde versie van dit model beschikbaar.

Speciale Prijs: € 28.571,00

Normale prijs: € 28.927,00
-€ 356,00