Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

De familie Gerlach en hun houten garage in Oppach, Duitsland

Toen de oude metalen garage na 30 jaar zijn dienst had bewezen, besloot de familie Gerlach dat het tijd was voor een nieuw project. Omdat de twee dochters het huis al uit waren en het gezin maar één auto bezat, hadden de eigenaren genoeg aan een opslagruimte voor één auto.

Er waren diverse criteria waaraan hun nieuwe garage moest voldoen. Met al twee houten gebouwen in hun tuin (een gereedschapsschuur en een sauna), was de keuze voor een houten garage snel gemaakt, en ons assortiment bood hiervoor de perfecte mogelijkheden.

De royale fundering van 6x6 meter die overbleef na het verwijderen van de oude metalen garage gaf hen veel vrijheid bij het kiezen van het nieuwe gebouw. Belangrijke overwegingen voor de nieuwe garage waren onder andere het esthetische uiterlijk, de prijs en de mogelijkheid om het product zelf te monteren.

Volgens de klanten duurde de zoektocht niet lang, want ze kwamen al snel terecht op de website van Pineca. De houten garage TEXAS (44 mm), 6x6 m, 36 m² voldeed volledig aan de verwachtingen van de klanten.

“Nadat ons speciale verzoek voor een poort van 3 meter snel en naar tevredenheid werd ingewilligd, namen we zonder aarzeling de beslissing tot aankoop. Aanvankelijk vreesde ik leveringsproblemen vanwege de ligging van ons huis aan een doodlopende weg en de smalle straat die niet geschikt leek voor een grote vrachtwagen. Gelukkig bleek dit echter geen enkel obstakel te zijn, dankzij de professionele aanpak van het leveringsbedrijf.” – Frank


Frank meldde dat het monteren van de garage probleemloos verliep. Dankzij de duidelijke montagehandleiding, video's en pdf-bestanden waren de instructies helder en boden ze waardevolle inzichten bij het uitvoeren van deze klus.

“Ik kon al het werk zelf uitvoeren, inclusief de montage van de garage, het leggen van het dak, het installeren van de deuren en ramen, en het bevestigen van de dakgoot. Alleen de elektriciteitsaansluiting en de installatie van de sectionale poort werden uitbesteed aan externe bedrijven. Het is een fantastisch product!” – Frank


Frank deelde mee dat hun gezin volop geniet van de prachtige garage in hun tuin, die voldoet aan al hun verwachtingen voor hun nieuwe project. Van het esthetische ontwerp tot het bouwgemak en de robuuste constructie van het voltooide gebouw, de familie Gerlach is volledig tevreden met hun aankoop. We zijn blij dat te horen!

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (waarvoor het gebruikt zal worden, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

*
*