Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Een familie gerund glampingpark op Cyprus – met bergzicht

Christoforos had een duidelijke visie – een glampingpark met het beste wat de natuur te bieden had inclusief de huisjes. Gelukkig kon hij zijn bedrijf volgens plan starten in 2017, en nu loopt het Cyprus Glamping Park als een trein. Glampers kunnen kiezen tussen blokhutten met terras, werkruimte, en eten in de keuken of buiten in de zon (of beide!). Er gaat niets boven het genieten in de natuur met olijfbomen op een perfecte locatie met het strand op minder dan 1 kilometer afstand. Er zijn geen betonnen muren of liften die je buitensluiten van de schoonheid van de natuur – dit is een milieuvriendelijke vakantiebestemming die geen concessies doet aan comfort.

De blokhutten waren ideaal om hoogwaardige accommodatie te bieden en tegelijkertijd de authentieke natuur te behouden. Men kan geen duurzamer materiaal krijgen dan hout dus wilden we voor houten huisjes gaan omdat we milieuvriendelijk zijn en we willen een algemene duurzame bedrijfsvoering en levensstijl promoten. – Christoforos

 

Het is nu ruim 5 jaar geleden dat het glampingpark werd opgezet, en de blokhutten blijven het goed doen. Hoewel de eigenaren aanvankelijk wat bedenkingen hadden betreffende de levensduur, zijn de constructies zo goed als maar kan. Elk model heeft de naam van een stad meegekregen om iedereen het idee te geven dat eenieder hier welkom is – en dat elk huisje een unieke stijl heeft. Laten we eens kijken hoe dit glampingpark tot leven kwam!

Een soepel installatieproces en bijzondere beloning

Het bouwen van de blokhutten leek een uitdaging in het begin, maar met de meegeleverde instructies konden onze medewerkers de huisjes met succes assembleren zonder voorafgaande ervaring te hebben. Omdat Christoforos’s glamping park constant groeit, werden door de jaren heen steeds nieuwe huisjes bijbesteld – en het in elkaar zetten en monteren werden steeds makkelijker. Het park heeft standaard blokhutten uit onze catalogus omdat, zoals Christoforos aangeeft, hij geen behoefte heeft om de modellen aan te passen – de bestaande modellen zijn al wat hij zich voorstelde voor zijn eco-vriendelijke, ontspannende omgeving. De eigenaren overwegen om in de toekomst wellicht toch maatwerk te willen omdat het groeiende park nog grote plannen heeft.

De blokhutten zijn ideaal voor families die een plek willen waar ze kunnen uitrusten en genieten van de prachtige natuur in eenvoudige, open huisjes met een moderne inrichting. Glampers kunnen een blokhut kiezen met aparte slaapkamers, WiFi en airconditioners. Zodra de gasten aangekomen zijn en zich gesetteld hebben, worden ze aangespoord een paar noemenswaardige hoogtepunten te bezoeken – BBQ faciliteiten en de groententuin zijn de voornaamste attracties in het Cyprus Glamping Park.

Het plezier van glamping

Glamping is glamoureus kamperen, dat betekent tijd doorbrengen in de natuur zonder het dagelijkse comfort te hoeven missen, zoals verblijven in een blokhut in plaats van een tent. De lokatie is ideaal vlak bij een meer, het strand en open plekken om van het onvergetelijke uitzicht te genieten. Het is een onvergetelijke ervaring, en dat is waarom het zo trendy is geworden – weg uit de dagelijkse stress zonder na te hoeven denken, wat kan leiden tot burnout. Gelukkig kan glamping of een weekendje weg in de natuur de opkikker zijn waar veel mensen naar zoeken.

Onze eco-vriendelijke reeks blokhutten waren ideaal voor Christoforos. Hij stelt dat de hoogwaardige kwaliteit van het hout in combinatie met de redelijke prijs een grote factor was in het beslissingsproces – net als de duidelijke en heldere communicatie met onze verkoopmedewerkers en uiteraard de prachtig ontworpen blokhutten en huisjes. Christoforos geeft verder aan dat door ons bedrijf te kiezen, hij zich erg dichtbij voelt bij de directie – meer als vrienden dan als zakenpartners.

Waarom Christoforos Pineca.nl zijn “one-stop-shop” noemt

De prachtige beoordelingen van zowel Christoforos als zijn gasten spreken duidelijk voor zichzelf. De eigenaar noemt de aantrekkelijke prijsstelling, professionele communicatie en de kwaliteit van de blokhutten – geen enkele andere concurrent kan dit pakket overtreffen. Zijn gasten laten ook excellente beoordelingen achter over Cyprus Glamping Park, en daarbij vooral de relaxte sfeer en prachtig uitgevoerde blokhutten met alle voorzieningen te benoemen.

Hoewel Cyprus Glamping Park houten blokhutten heeft die u ook kunt vinden op Pineca.nl, zijn op maat gemaakte ontwerpen ook een populaire keus voor extra toevoegingen of uw eigen ideeën, waarmee u zich kunt onderscheiden van alle andere. Of het nu de constructie zelf is of de uitstraling, onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord en helpen u een ontwerp samen te stellen dat boven alle andere uitsteekt. Om eens van gedachten te wisselen en voor advies hoe u uw eigen succesbedrijf kunt starten kunt u ons gewoon bellen op +31208905588 en zullen we bespreken welke opties u heeft om te kiezen. Als u ons liever een email stuurt, kan dat uiteraard en dan kunt u dit adres gebruiken: [email protected]. We kijken er naar uit van u te horen!

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (waarvoor het gebruikt zal worden, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

*
*