Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Een geïsoleerd tuinhuis als buitengewone bamboe-spa in Anduze, Frankrijk

Een uniek concept dat ook nog eens heel logisch is – zo zouden we het idee van Aurélie omschrijven om een spa te creëren midden in een adembenemende groene omgeving. Graag laten we u kennismaken met het wellnesscentrum "L'Essence Bambou", gecreëerd met behulp van ons geïsoleerde tuinhuis van 12 m²: POOLHOUSE. Dit compacte en heldere gebouw was perfect om het idee van Aurélie uit te voeren, en ze geniet nu van de geweldige klantenbeoordelingen die ze elke keer weer ontvangt.

Terwijl u geniet van de volgende prachtige foto's, krijgt u misschien ideeën over hoe onze modellen in verschillende omgevingen kunnen worden gebruikt – en dus niet alleen in uw tuin!

Op zoek naar het juiste model

Toen Aurélie meer uitleg gaf over hoe "L'Essence Bambou" tot stand was gekomen, onthulde ze dat het haar een maand had gekost om ons assortiment te vergelijken met wat er op andere websites werd aangeboden. Uiteindelijk koos ze voor dit model nadat ze verliefd was geworden op de details van het ontwerp. De ramen hadden bijvoorbeeld dubbele beglazing en de vorm ervan was precies goed, zodat haar klanten tijdens de saunasessies van het uitzicht op de bamboe konden genieten.

Het belangrijkste criterium voor de eigenares was de kwaliteit van haar nieuwe aankoop en de juiste dikte van het hout, zodat het gebouw geïsoleerd kan worden. Gelukkig hebben de meeste van onze gebouwen verschillende isolatiemogelijkheden.

Tuinhuis POOLHOUSE omgebouwd tot een rustgevende zen-locatie

Dit tuinhuis model werd niet geleverd zoals het nu is afgebeeld – de geprefabriceerde gebouwen die wij aanbieden zijn exclusief meubilair. Het was echter een fantastische blauwdruk voor Aurélie om haar ideeën te verwezenlijken. Op technisch vlak voorzag ze het dak van isolatie en beglazing, zodat er geen warmte doorheen kon ontsnappen en de spa meer energie zou besparen. Vervolgens creëerde ze, in haar woorden, "een zen-sfeer binnen", wat inhield dat ze groene elementen aan de muren toevoegde, gezellige gordijnen, comfortabel meubilair en een sauna die van binnenuit verlicht werd. Ook de buitenruimte werd niet vergeten – een aantal mooie planten en een bank begroeten elke klant.

"Ik ben er trots op en mijn klanten zijn dat ook." – Aurélie


De dag van de installatie

Zodra het geprefabriceerde model op de locatie was aangekomen, installeerde Aurélie het met de hulp van haar vader. We zijn blij om te horen dat het hele proces goed is verlopen en dat ze geen problemen hebben ondervonden. Dit is meestal het geval bij compactere constructies – er is weinig expertise nodig om het gebouw zelf te installeren. U kunt ook een klein team van familie en vrienden samenbrengen om de installatie nog efficiënter te laten verlopen.

Als u graag uw eigen project wilt starten, neem dan contact op met onze experts op +31208905588. Wij maken uw visie om een indrukwekkend bedrijf of familiebedrijf te starten werkelijkheid!

 

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (waarvoor het gebruikt zal worden, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

*
*