Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Een gezellige vakantieoase voor het hele gezin in Lutherstadt Wittenberg, Duitsland

Je kunt echt voelen wanneer mensen ergens hun hart in leggen – dit speciale project waarbij ons houten huis AGATA betrokken was, is daarop geen uitzondering.

Onze klant Janine en haar gezin met 3 kinderen, inclusief hond Rosie en kat Tiger, waren op zoek naar een gezellig zomerhuis met een ruime keuken – groot genoeg om regelmatig te genieten van gezellige avonden samen. Ons houten huis AGATA, met een functionele zolder, bleek precies het model te zijn dat ze zochten.

Na online verschillende opties van leveranciers te hebben geëvalueerd, besloot de familie te kiezen voor Pineca om het zomerhuisproject van hun dromen uit te voeren.

"Pineca was onze eerste keuze omdat het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bood en het ontwerp van de beschikbare huizen ons erg beviel. Toen we contact opnamen met het bedrijf, kwamen we snel tot een overeenkomst. We zijn blij met onze keuze en zouden zo weer voor een Pineca-product kiezen." – Janine


De grootste aandacht voor detail

Elk detail telt als u uitzonderlijk comfort wilt bereiken en een uitnodigende ruimte wilt creëren. Het belangrijkste doel was om ervoor te zorgen dat het huis zo gezellig mogelijk zou zijn, en volgens ons zijn we daarin geslaagd.

Het prachtige zwembad voor het zomerhuis valt meteen op – in de zomer vormen deze twee ruimtes echt een prachtige plek om te loungen en heerlijk te ontspannen. Een roterende open haard is een ander kenmerk dat – letterlijk – iedereen doet omkijken, omdat het zoveel gezelligheid en stijl toevoegt aan het interieur. Elke hoek van het huis lijkt met de grootste precisie en aandacht voor detail te zijn afgewerkt.

"We hechten veel waarde aan gezelligheid, daarom hebben we naast andere functies ook een roterende open haard geïnstalleerd. Bovendien hebben we ook zonnepanelen op het dak geplaatst om ons roestvrijstalen zwembad te verwarmen." – Janine


Uw individuele behoeften - onze topprioriteit

Om het gebouw aan te passen aan de specifieke behoeften van de klant, werd ons gevraagd enkele wijzigingen aan te brengen in het oorspronkelijke model. En dat hebben we zonder aarzelen gedaan!

De slaapkamer werd omgetoverd tot een gemeenschappelijke zithoek – om dit mogelijk te maken, moest de muur verwijderd worden. Janine liet weten dat dit heel soepel verliep in samenwerking met het ontwerpteam van Pineca.

Een andere upgrade was de metalen dakbedekking, die een retro-uitstraling toevoegde aan het gebouw. Dit project op maat, waarbij onze architecten en de klant samenwerkten, leverde een fantastisch resultaat op!

Zelf monteren? Zeker weten!

Als het gaat om het realiseren van onze projecten, zijn we ook altijd nieuwsgierig naar het constructiegedeelte. We waren erg blij om te horen dat de klanten de installatie van het gebouw zelf hadden voltooid, met de hulp van hun vrienden en familie. Een vriend van de klant, een professionele timmerman, was bereid om het hele bouwproces te begeleiden en hielp intensief bij de montage van het gebouw. Alleen de funderingsplaat werd door een gespecialiseerd bedrijf geïnstalleerd.

"Het hele proces zou veel meer tijd hebben gekost zonder de hulp van onze vriend. We zijn blij dat hij ons zo goed heeft kunnen helpen. We hebben het dak ook door een andere vriend van ons laten installeren." – Janine.


De verhalen van hoe onze producten tot leven komen en uitgroeien tot levendige ruimtes vol gezelligheid, vreugde en comfort, motiveren ons enorm om door te gaan en onze klanten zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn.

We hopen dat dit verhaal van onze klant u inspireert en dat ook u eindelijk uw droom kunt waarmaken!

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (waarvoor het gebruikt zal worden, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

*
*