Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Enrico’s eco-vriendelijke Glamping – La Luna Suite Zanzibar

Als u eens achter de schermen wilt kijken hoe een totaal op maat gemaakt project, in nauwe samenwerking met de klant en ons architectenteam, er uit ziet is dit een van de mooiste voorbeelden dat we kunnen laten zien. Het dromerig luxe La Luna Beach Resort, gelegen in Jambiani in Zanzibar bestaat uit 19 op maat gemaakte bungalows, 4 personeelsverblijven, een kantoor en een winkel – allemaal bestaande uit onze geprefabriceerde houten huizen, vervaardigd van natuurlijk, hoog kwalitatief coniferenhout. Dit boetiek resort, met het milieuvriendelijke bouwconcept, biedt bezoekers een uniek relaxt complex met een buitenzwembad, een privéstrand en een fantastisch zicht op de zee.

La Luna Beach Resort is het derde project van onze Myjambiani.com groep en is opgezet volgens de laatste trends in de vakantie industrie met speciale aandacht voor milieuvriendelijk bouwen. Het is het resultaat van de vernieuwende ideeën van Sandro Gurioli en een hecht team dat hem assisteerde is het ontwerpen van de resorts. Glamping, een trend die razend populair aan het worden is in Europa, staat aan de basis van het La Luna Suite & Appartementen Project. – Enrico

 

Enrico vertelde dat het resort bijzonder goede recensies en klanttevredenheid beoordelingen kreeg in de eerste maanden na de opening, en dat doet ons uiteraard veel plezier! Volgens de eigenaar was het assembleren van de units vrij gemakkelijk, waardoor dit flinke project een veel beter toegankelijke realiteit is geworden.

Glamping, op een hoger niveau

Net als andere projecten van Enrico in Zanzibar is dit resort ontworpen door de Italiaanse ontwerper Sandro Gurioli. Roomkleurig geschilderde bungalows, in een weelderige tropische tuin en omgeven door een prachtig blauwe oceaan en weelderig groene achtergrond, creëert een wonderlijke wereld voor top-klasse ontspanning die reizigers van over de hele wereld een geweldig gevoel van rust, schoonheid en comfort laat beleven. De bungalows hebben volledig of gedeeltelijk zeezicht en zijn uitgevoerd met een terras en een badkamer met douche.

Deze gezellige duplex bungalows kunnen 2 tot 4 gasten herbergen en bieden de gasten een uniek gevoel van privacy en comfort. Bovendien kunnen de gasten genieten van een restaurant op het complex voor een voortreffelijke maaltijd. Een belangrijk accent in het La Luna Beach Resort is verder het prachtige 35 meter lange zoutwater zwembad.

Groen bouwen: de nieuwe trend in duurzame constructies

Bio-architectuur is de laatste jaren een opmerkelijke trend geworden in de bouwwereld en dat, zoals in dit voorbeeld te zien is, kan ook toegepast worden voor glamoureuze stijlvakanties. Steeds meer accommodatiebedrijven combineren ontwerp en comfort met het oog op duurzaamheid en ecologie. En dat is precies waar geprefabriceerde houten gebouwen erg goed van pas komen!

Vanwege hun specifieke constructie zijn deze milieuvriendelijke houten constructies vrij eenvoudig te bouwen, terwijl de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen te creëren het mogelijk maakt om projecten van verschillende omvang en doeleinden te implementeren. Daarom kan bij het kiezen van een houten gebouw, in plaats van traditionele bouw, speciaal bij grotere projecten, een negatieve en omgevings belemmerende impact vermeden worden en helpen natuurlijke bronnen te sparen en respectvol met de omgeving om te gaan. Bovendien kan het een meer budgetvriendelijke keuze zijn.

Een op maat gemaakt project dat voldoet aan de wensen van de klant

Enrico zocht naar een uitstekende standaard in kwaliteit en een milieuvriendelijke constructie om de visie voor zijn luxe glamping-resort waar te maken. Ons team was in staat om dit grootschalige idee werkelijkheid te laten worden. Op maat gemaakte huizen worden vervaardigd van hoogkwalitatieve Noorse spar, waarmee het groene bouwen perfect wordt nageleefd, en waardoor de eigenaar in staat is volledig zijn eco-vriendelijke concept uit te voeren.

Ook geïnspireerd geraakt door dit fantastische project? Wij kunnen u helpen een relaxte privé-oase zoals deze te realiseren – kies een blokhut uit ons assortiment of laat ons uw speciale wensen weten en wij zullen een speciaal project voor u ontwikkelen. Mocht u meer willen weten over op maat gemaakte project mogelijkheden, model specificaties, constructie of iets anders, laat het ons weten – bel ons gerust op +31208905588 of stuur ons een mail via [email protected]

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (waarvoor het gebruikt zal worden, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

*
*