Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Lothar en Doris en hun droomhuis om kleiner te wonen in de regio Frielendorf, Duitsland

Nadat de kinderen volwassen waren geworden, begonnen onze klanten Lothar en zijn vrouw Doris erover na te denken om hun grote gezinswoning te verkopen en naar een compactere woning te verhuizen. De familie bekeek verschillende opties en vond uiteindelijk het klassieke houten huis RIVIERA, waar ze hun hele hebben en houden in konden onderbrengen. Ze kozen ook voor een bijpassende houten garage van 4x6 m, waarin ze hun auto's konden parkeren en een praktische werkruimte konden creëren.

Het duurde enkele jaren voordat ze de juiste grond vonden om het huis op te bouwen, maar uiteindelijk was de lange zoektocht de moeite waard. Het leidde onze klanten namelijk naar een grote, prachtige tuin vol oude fruitbomen.

Volgens onze klant Lothar waren de belangrijkste overwegingen voor het gezin de grootte en het uiterlijk van het huis. Bovendien moest de leverancier flexibel genoeg zijn om aan de wensen van de klant te voldoen. Prijs en kwaliteit speelden uiteraard ook een grote rol.

"We waren al jaren op zoek naar een houten woning, maar veel producten voldeden niet aan onze verwachtingen. We zochten een huis met een woonoppervlakte van minstens 80-85 m² en een terras. Uiteindelijk vonden we het huis dat we zochten bij Pineca." - Lothar


De familie besloot om de installatie van hun houten huis aan professionals over te laten, maar bouwde zelf de garage, zodat de installateurs hun gereedschap onder een afdak konden bewaren in geval van regen.

"De installatie werd uitgevoerd door het installatieteam van Pineca en duurde slechts 2 tot 2,5 weken. Ik kan de gespecialiseerde installateurs van Pineca alleen maar aanbevelen, omdat ze precies weten hoe ze zo'n huis moeten bouwen." - Lothar


Bij Pineca behandelen we elk project met de grootste zorg en aandacht voor detail. Daarom vinden we het belangrijk om na verloop van tijd feedback van onze klanten te ontvangen. We zijn verheugd dat ook deze keer geen uitzondering was en dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun keuze om met Pineca te bouwen.

“We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van het huis en voelen ons erg comfortabel in onze nieuwe omgeving. We hebben de juiste beslissing genomen. Pineca is een betrouwbare partner - ze hebben alles waargemaakt wat beloofd was en hebben zich aan alle deadlines gehouden. Na de ervaring die we hebben opgedaan bij het bouwen van ons huis, zouden we altijd weer voor Pineca kiezen.” - Lothar


Wat ons dagelijkse werk zo leuk maakt, is dat wij in feite de schakel zijn tussen de klant en hun droom. We zijn blij dat we onze klant Lothar en zijn gezin precies konden bieden wat ze zochten. Wij wensen hen nog vele mooie jaren in hun gezellige houten huis!

In de loop der jaren hebben we talloze van dit soort verhalen gehoord van mensen die besloten hadden om hun huis aan te passen zodat het efficiënter zou zijn voor hun veranderde gezinsbehoeften. Als u zichzelf in dit verhaal herkent, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons vriendelijke en deskundige team voor meer informatie en advies over hoe u uw droomhuis van hout kunt realiseren.

Vertel ons over het product dat u zoekt

Geef enkele details over het product dat u zoekt (waarvoor het gebruikt zal worden, oppervlakte, afmetingen, ontwerp, enz.). Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal dezelfde of de volgende werkdag).

*
*