Mijn winkelwagen
Een aanvraag sturen

Blog

  • Een familie gerund glampingpark op Cyprus – met bergzicht

    Christoforos had een duidelijke visie – een glampingpark met het beste wat de natuur te bieden had inclusief de huisjes. Gelukkig kon hij zijn bedrijf volgens plan starten in 2017, en nu loopt het Cyprus Glamping Park als een trein. Glampers kunnen kiezen tussen blokhutten met terras, werkruimte, en eten in de keuken of buiten in de zon (of beide!). Er gaat niets boven het genieten in de natuur met olijfbomen op een perfecte locatie met het strand op minder dan 1 kilometer afstand. Er zijn geen betonnen muren of liften die je buitensluiten van de schoonheid van de natuur – dit is een milieuvriendelijke vakantiebestemming die geen concessies doet aan comfort. De blokhutten waren ideaal om hoogwaardige accommodatie te bieden en tegelijkertijd de authentieke natuur te behouden… (Meer)
  • Anthony & Rebecca – hun luxe blokhut met bad, Chwilog Wales

    Onze klanten Anthony en Rebecca besloten een luxe accommodatieproject te ontwikkelen om gasten te kunnen ontvangen op het pittoreske platteland in Lôn Goed. Zodra ze wisten dat er behoefte bestond aan zoiets, kocht het stel een stuk land vlak bij het centrum van Chwilog en begon te zoeken naar een ideale houten huis oplossing. Hun superbe accommodatie gaat nu aan het tweede seizoen beginnen en de eigenaren kunnen niet gelukkiger zijn met hun keuze – ons geïsoleerde houten huis HYMER. Gebaseerd op de 9.4 bezoekers tevredenheids score op Booking.com (ten tijde van dit schrijven), wordt Anthony en Rebecca’s Luxe Blokhut hoog gewaardeerd onder de bezoekers. “We kochten een stuk land op het Llyn schiereiland in Noord Wales met het doel om er een aantal vakantieh… (Meer)
  • Enrico’s eco-vriendelijke Glamping – La Luna Suite Zanzibar

    Als u eens achter de schermen wilt kijken hoe een totaal op maat gemaakt project, in nauwe samenwerking met de klant en ons architectenteam, er uit ziet is dit een van de mooiste voorbeelden dat we kunnen laten zien. Het dromerig luxe La Luna Beach Resort, gelegen in Jambiani in Zanzibar bestaat uit 19 op maat gemaakte bungalows, 4 personeelsverblijven, een kantoor en een winkel – allemaal bestaande uit onze geprefabriceerde houten huizen, vervaardigd van natuurlijk, hoog kwalitatief coniferenhout. Dit boetiek resort, met het milieuvriendelijke bouwconcept, biedt bezoekers een uniek relaxt complex met een buitenzwembad, een privéstrand en een fantastisch zicht op de zee. La Luna Beach Resort is het derde project van onze Myjambiani.com groep en is opgezet volgens de laatst… (Meer)
  • Dirk wil gezellig wonen in de natuur in Göttingen, Duitsland

    Onze klant Dirk droomde ervan om kleinschalig, maar stijlvol te wonen in een weelderig groene omgeving in de natuur. Helaas moest, vanwege verschillende technische zaken in de strenge Duitse bouwwetgeving en regelgeving, zijn oorspronkelijke plan wat aangepast worden. Echter werd het uiteindelijk zelfs beter met een prachtig klassiek houten huis, ontworpen volgens de wensen van de klant, in samenwerking met ons architectenteam. Dirk’s charmante woning is gelegen in Nedersaxen, Göttingen in het vredige plaatsje Adelebsen. We zijn altijd blij als we de uiteindelijke gereedgekomen woning van onze klanten zien – vaak worden we verrast door de creatieve oplossingen en praktische beslissingen. En dit geval was geen uitzondering – het is ongelooflijk te zien hoe dit hui… (Meer)